Aquest treball es tracta de veure a través d’entrevistes als avis i pares els canvis que hi ha hagut gràcies a les revolucions industrials. A més a més veure com vivien en aquella època, com es traslladaven, quina educació tenien, etc.

Per començar vam buscar informació sobre les revolucions industrials, la 1a revolució cadascú la va redactar individualment i després en vam fer una definitiva entre el grup i la vam penjar a la web, on ja feia dies que havíem començat a editar. Després ens vam repartir les tres revolucions que quedaven entre el grup i cadascú va fer un resum de la que li va tocar i la vam penjar a la web.

Llavors vam fer un document amb preguntes que ens interessaven saber o que ens podrien servir per veure els canvis que hi ha hagut entre aquella època respecte ara. Quan ja vam tenir les preguntes preparades cadascú del grup va fer entrevistes als seus familiars. L’ona li va fer a la seva mare i als seus avis, la Raquel li va fer als seus pares i l’Aina als seus avis. Quan vam tenir les entrevistes fetes les vam penjar a la web on també vam elaborar un resum de l’entrevista. Mentre treballàvem amb la web també estàvem realitzant individualment un diari de treball, que consisteix en explicar més detalladament la vida de les persones entrevistades, conèixer els esdeveniments que van passar quan van néixer fins ara, descriure una imatge d’aquella època, entre altres coses.

Després d’escoltar les entrevistes de totes hem vist que hi ha hagut més canvi amb els avis que amb els pares perquè els avis van néixer en una època en la qual la societat no disposava dels mateixos recursos que tenim ara. Un dels canvis que hem notat més ha estat en l’educació, ja que els avis acostumaven a només poder estudiar primària, els pares disposaven de la primària i si volien i es permetien continuar estudiant podien escollir entre COU i FP. En canvi, nosaltres tenim la sort de poder tenir molta educació, la primària, la secundària, després pots escollir si fer batxillerat o un mòdol, també hi ha la universitat i si vols continuar estudiant tens l’opció de fer un grau superior.

Un dels altres canvis que hem notat, ha estat en la part tecnològica. Hem vist que en l’última dècada la tecnologia l’utilitzem al dia a dia, ja que nosaltres sense ella no podríem fer la majoria de coses que fem normalment, en canvi, els avis no depenen d’ella. Això és a causa que nosaltres hem nascut en un món ple de tecnologia, en canvi, els nostres avis van néixer sense gaires recursos tecnològics i han vist l’evolució.

Els resultats que hem obtingut tant de les entrevistes com amb la web han estat millors del que ens esperàvem, ja que a mesura que anàvem realitzant el projecte ens hem anat trobant amb dificultats que ens han fet pensar que el projecte no arribaria a les expectatives esperades. Però al final ham sabut continuar endavant i estem contentes del resultat de la web i les entrevistes.

En conclusió, aquest treball ens ha servit per veure els canvis que hi ha hagut a través de les revolucions industrials i per conèixer una mica més la història dels nostres familiars. Ens ha agradat fer aquest projecte, ja que amb el grup ens hem sabut organitzar i hem aconseguit un bon resultat.