Entrevista Joan Datzira

En Joan Datzira va néixer l’any 1954 a Vic. Va tenir un infància normal i alegre. De petit li agradava estar al carrer amb els seus amics i jugaven a jocs d’aquella època. La seva adolescència vas ser també molt alegre i va començar a treballar de jove. Li agradava estudiar, escriure i llegir. Durant el seu temps lliure li agradava escalar, jugar a futbol i anar a córrer. Va ser en l’adolescència que va conèixer la Dolors Vila i van tenir dos fills.

Avui en dia encara li agrada molt fer esport, llegir i escriure durant els seu temps lliure. També li agrada passar estona amb la seva família i mirar series de la televisió.

Entrevista Dolors Vila

La Dolors Vila va néixer l’any 1955 a Vic. La seva infància va ser fàcil i divertida, mai li va faltar un plat a taula. Des de ben petita que li agradava molt fer esports, per aquest mateix motiu es van conèixer amb en Joan Datzira escalant. Amb ell van tenir dos fills.

No va tenir cotxe personal fins que va tenir 24 anys. Quan va ser una mica més gran va començar a viatjar, i fins i tot, avui en dia no para!

Categories: Entrevistes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.