Núria Jutglar Sabata


La Núria ens explica que va néixer a Vic el 18 de desembre del 1974. Té una germana més gran i un germà més petit que sempre s’han portat bé per com ella diu “ens barallàvem com tots els germans“.

Parlant dels seus estudis ens explica que ja no hi ha els cursos que hi havia a la seva època, ja que ella va fer setè i vuitè, que sarià el nostre primer i segon de l’ESO, i ella va fer cou que seria el nostre batxillerat. La Núria remarca que el millor moment que recorda de la seva infància és quan es va treure el cou. Durant l’entrevista parla dels canvis que hi ha hagut en els cotxes les teles… A casa seva no van tenir ordinador fins que ella va acabar la carrera, ens explica que ho escrivia tot amb la màquina d’escriure. Les vacances sempre les feia en el pis de la platja del seu tiet.

El llarg de la seva vida ha tingut més d’un treball, i ens comenta: “els 13 anys vaig tenir el meu primer treball al Garden Tona, fent rams de flors”
Avui en dia la Núria té un fill i una filla i treballà a Sant Tomàs.

Miquel Jutglar i M.Carme Sabata

La M. Carme va néixer el 5 de febrer del 1948 i en Miquel va néixer el 28 de març del 1948. Després de fer aquesta entrevista podem veurà que hi ha hagut molts canvis i sobretot molts avanços als aparells electrònics.

Els dos han dit la mateixa frase en respecte els seus extraescolars “en la meva època no hi havia extraescolars” Ells no tenien la sort de poder anar de vacances, en aquella època només hi anaven la gent que tenia molts diners. El llarg de l’entrevista ens han explicat com era la seva casa i els seus cotxes, ens han dit que escalfaven la casa amb una llarg de foc i que tota la vida havien tingut ràdio a casa.

Tots dos han tingut els estudis primaris, en Miquel a part dels estudis primaris també va estudiar comerç.

“El millor moment de la meva infància va ser quan podia sortir a fora a jugar” diu en Miquel.

Ens expliquen que només han tingut una parella que són amb la qual estant avui en dia i amb ella han tingut 3 fills.

Categories: Entrevistes

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.